2286022946 6939390106 Καρτεράδος - Μεσαριά vazeouglass@gmail.com
hero image
 
 
VazeouGlass
Τζάμια - Κρύσταλλα | Σαντορίνη
 

Η εταιρεία μας στη Σαντορίνη παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες στο χώρο του γυαλιού και των καθρεπτών. Η εξυπηρέτησή μας είναι άμεση και συνεπή σε όλα τα σημεία του νησιού. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται η εγκατάσταση διπλών τζαμιών, η κατασκευή καθρεπτών, η κατασκευή και εγκατάσταση καμπινών μπάνιου, γυάλινων πορτών και μπαλκονιών, πτυσσόμενων κρυστάλλων, αλεξίσφαιρων κρυστάλλων και ψηφιακών εκτυπώσεων σε γυάλινες επιφάνειες.

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό και εξειδικευμένο εξοπλισμό για να εκτελέσει κάθε έργο με ακρίβεια και επαγγελματισμό. Επιπλέον, παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη του πελάτη μας.

 
 
 
 
 

Ο Στόχος μας

είναι να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και τεχνολογίες, προκειμένου να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και να αναπτύσσουμε νέες λύσεις, προκειμένου να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ολοκληρωμένη εμπειρία και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε κάθε βήμα της συνεργασίας μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
2286022946 - 6939390106 | vazeouglass@gmail.com
Καρτεράδος - Μεσαριά | Σαντορίνη