2286022946 6939390106 Καρτεράδος - Μεσαριά vazeouglass@gmail.com
 
 
VazeouGlass
Τζάμια - Κρύσταλλα | Σαντορίνη
 

 
 

Η εταιρεία μας στη Σαντορίνη παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες στο χώρο του γυαλιού και των καθρεπτών. Η εξυπηρέτησή μας είναι άμεση και συνεπή σε όλα τα σημεία του νησιού. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται η εγκατάσταση διπλών τζαμιών, η κατασκευή καθρεπτών, η κατασκευή και εγκατάσταση καμπινών μπάνιου, γυάλινων πορτών και μπαλκονιών, πτυσσόμενων κρυστάλλων, αλεξίσφαιρων κρυστάλλων και ψηφιακών εκτυπώσεων σε γυάλινες επιφάνειες.

Η εταιρεία μας διαθέτει έμπειρο προσωπικό και εξειδικευμένο εξοπλισμό για να εκτελέσει κάθε έργο με ακρίβεια και επαγγελματισμό. Επιπλέον, παρέχουμε ανταγωνιστικές τιμές και εξατομικευμένες λύσεις για κάθε ανάγκη του πελάτη μας.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Ο Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας με αξιοπιστία και επαγγελματισμό, χρησιμοποιώντας πάντα τα καλύτερα υλικά και τεχνολογίες, προκειμένου να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

Περισσότερα
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ

άμεσα και αποτελεσματικά όλη την Σαντορίνη.

Κατασκευή τζαμιών σε ότι μέγεθος θέλετε.
Τα μεταφέρουμε στον χώρο σας με ασφάλεια.
Εγκατάσταση του προϊόντος χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα υλικά
Τηλ. Επικοινωνίας <br> 2286022946 - 6939390106

Τηλ. Επικοινωνίας
2286022946 - 6939390106

Εάν χρειάζεστε την εγκατάσταση τζαμιών, καθρεπτών, καμπινών μπάνιου, γυάλινων πορτών ή μπαλκονιών, πτυσσόμενων κρυστάλλων, αλεξίσφαιρων κρυστάλλων ή ψηφιακών εκτυπώσεων, η εταιρεία μας Vazaiou Glass είναι εδώ για να σας βοηθήσει.

Περισσότερα